Wie zijn wij

J. van der Heijden Aquariumservice is in 1995 opgericht.

De eigenaar, Jan van der Heijden, heeft een zeer ruime ervaring. door zijn interesse in zijn vroege jeugd in vissen en alles wat daarmee samenhangt, koos hij voor het laboratorium onderwijs, waar hij veel leerde over de waterhuishouding. Zijn grote kennis van biotopen heeft hij opgedaan tijdens zijn werkzaamheden in de tropen en gedurende latere reizen, samen met zijn partner. Ook heeft hij diverse opleidingen genoten op het gebied van water-behandeling en bodemonderzoek.

Tijdens zijn werk voor een aquarium speciaalzaak, werd hij vaak geconfronteerd met bedrijven en particulieren die graag een aquarium zouden willen hebben, maar geen tijd en/of kennis hadden om deze adequaat te onderhouden.

Dit bracht hem ertoe om in 1995 te starten met een bedrijf wat dit uit handen neemt. Naast het inrichten en onderhouden van aquariums bij bedrijven en particulieren, kunt u bij ons ook terecht voor het inrichten en onderhouden van binnenvijvers. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan, als u uw klanten of uzelf het prachtige en rustgevende beeld wilt schenken van een AQUARIUM.

Placeholder Image

Boomkikker (Borneo)

Placeholder Image

Exporteur (Maleisie)

Placeholder Image

Tahan rivier (Maleisie)

Placeholder Image

Boomkikker (Costa Rica)

Placeholder Image

Suriname rivier

Placeholder Image

Rio Anton (Panama)

Placeholder Image

Taman Negara (Maleisie)

Placeholder Image

Papegaaivis (Maleisie)


Interesse ? Neem contact met ons op!